Wie zijn wij?

Jarenlange ervaring
Wij zijn Moens tegels & sanitair en wij zijn gespecialiseerd in tegels, sanitair en vloerverwarming.Veel tevreden klanten gingen u voor en genieten nu van comfortabele vloerverwarming, een prachtige vloer, een luxe badkamer of nieuw toilet.
Heeft u tegels of sanitair nodig? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Webshop of showroom
Wij beschikken over een ruime showroom. U kunt op afspraak bij ons terecht waarna wij u graag ontvangen en onder het genot van een kopje koffie of thee samen gaan kijken wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend. Bestelt u uw artikelen liever online? Dat kan! Onze webshop biedt een ruim assortiment. 

Gratis verzending, snelle levering
Voor sanitair geldt gratis verzending door heel Nederland met uitzondering van glaswanden (€ 30,--). Voor tegels rekenen wij € 49,-- verzendkosten door geheel Nederland. De artikelen die wij aanbieden zijn over het algemeen op voorraad en dus snel leverbaar (binnen 7 werkdagen). Alle artikelen kunt u online bestellen en thuis laten bezorgen of afhalen bij ons in Vlissingen. Twijfelt u over de kleur van een tegel, heeft u vragen of wilt u graag een advies op maat, schroom dan niet en neem contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom.