Zendingsmarkt Middelburg

Op 12 mei 2018 is er een zendingsmarkt in Middelburg. Een gezellige markt met ongeveer 100 kraampjes. Er worden nieuwe maar ook 2e handsspullen aangeboden voor de verkoop. Tevens is er veel te beleven voor de kinderen. En uiteraard ontbreekt het niet aan een hapje en een drankje. Alle opbrengsten komen geheel ten goede aan de ontwikkelingshulp die de gereformeerde gemeente aanbiedt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.zendingsmarkt.nl

In 2016 heeft Moens tegels & sanitair voor een mooie opbrengst gezorgd door het aanbieden van een complete toiletrenovatie. Dus tegels, toiletpot en fontein. Alles compleet. 

Dit jaar zijn we er weer!! 

Maar dan bieden wij 2 type badmeubels aan die per opbod worden geveild. De meubels zijn qua kleur prima te combineren met heel veel kleuren wand- en vloertegels. Op dit moment staan ze nog bij ons in de showroom. Dus als u alvast wilt komen kijken...Gildeweg 20-A in Vlissingen. U bent welkom.

 

                                                                                 

In de aanbieding!

Toevallig op zoek naar een nieuwe vloertegel? Dat komt goed uit, want wij hebben een aantal leuke aanbiedingen voor u!
Kom snel naar onze nieuwe showroom want op = op!

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 17 mei kunt u ons vinden aan de Gildeweg 20A in Vlissingen. Wij zijn daar de geopend op vrijdag van 09.00 - 17.00 en zaterdag van 09.00 - 13.00 uur. Alle tegels die u in onze nieuwe showroom kunt bewonderen, zijn nu ook online te bestellen in onze webshop.

De nieuwste snufjes voor het toilet


Spoelrandloos toilet

U heeft er vast al eens over gehoord of het misschien al ergens gezien: een spoelrandloos toilet. Ontzettend hygiënisch en vooral zeer onderhoudsvriendelijk.
Een dergelijk toilet heeft een innovatief, open design en werkelijk elke hoek van de toiletpot is goed bereikbaar, waardoor het toilet snel en grondig kan worden schoongemaakt. Bovendien wordt de hele pot gespoeld, waardoor afzettingen worden voorkomen en er nog minder inspanning nodig is bij het schoonmaken. Deze zogenaamde DirectFlush toiletten hebben daarbij een antibacteriële glazuurlaag en een vuilafstotend oppervlak. Beiden zorgen voor nog meer zuiverheid en hygiëne.
Deze toiletten van onder meer het merk Villeroy & Boch zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij Moens Tegels & Sanitair.

 

Douche wc?

De douche wc werkt heel eenvoudig: u hoeft alleen maar op een knopje te drukken en uw onderlichaam wordt gereinigd met warm water. Een aangename douchestraal zorgt voor een grondige reiniging en een onvergelijkbaar gevoel van frisheid. De warmeluchtfohn zorgt ervoor dat uw onderlichaam vervolgens weer op een prettige manier droog wordt gemaakt. Geberit is een van de merken die wij voeren die een dergelijk type toilet aanbiedt: de Geberit AquaClean.

 

Geurzuivering

Techniek staat voor niets, zo ook in de toiletruimte. Zo heeft u vast de reclame 'Stank hoeft niet te stinken' voorbij horen komen. Het gaat hier om de Geberit DuoFresh. De DuoFresh werkt als volgt:
- De geurzuivering voert nare luchtjes direct af vanuit de toiletpot.
- Het filter neutraliseert, waarna de ventilator de nu frisse lucht terug de toiletruimte inblaast.
- Een toiletblokje achter de bedieningsplaat zorgt voor een frisse spoeling.
Wij kunnen dit toilet voor u leveren en installeren. Informeer gerust naar de prijzen en mogelijkheden.
Kijk voor meer informatie op: www.stankhoeftniettestinken.nl of neem contact met ons op.


 

3D Tekenprogramma

Wij beschikken over een tekenprogramma waarmee wij u een zeer realistisch beeld kunnen geven van de situatie in uw nieuwe woning. Hoe gaat die vloer eruit zien? Hoeveel ruimte heb ik in de badkamer met of zonder bad? Is er nog ruimte voor een inloopdouche? Wij kunnen het allemaal voor u in kaart brengen en u helpen bij het maken van de juiste keuze en nemen u het werk uit handen.


 

De badkamer anno 2017

De badkamer anno 2017 is een ruimte waar u zich heerlijk kunt ontspannen. Het blijft niet bij alleen een heerlijke regendouche, maar er is meer. Van een sunshower tot een stoomdouche met massagestralen. Uw favoriete muziek en sfeervolle verlichting horen daar natuurlijk ook bij. Misschien wel een sauna? Kortom alles om het leven zo aantrekkelijk, aangenaam, gezond en plezierig mogelijk te maken. Gewoon een eigen 'mini spa' aan huis. Gaat u in 2017 uw droombadkamer realiseren?


 

Badkamerrenovatie: bad eruit, douchecabine erin!

Klanten en bezoekers aan onze showroom stellen ons regelmatig de volgende vragen: 'Wat kan ik het beste doen als ik niet meer in mijn bad wil douchen?' Of: 'Wat is een eenvoudige oplossing wanneer ik mijn bad uit mijn badkamer wil halen?' Of: 'Ik wil mijn bijkeuken ombouwen tot badkamer met een inloopdouche; heeft u tips?'

Moens Tegels & Sanitair heeft al vele soortgelijke projecten van A tot Z tot volle tevredenheid van de klant mogen uitvoeren. Het is eigenlijk maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij komen de situatie graag ter plekke bij u bekijken en geven u een geheel vrijblijvend advies voor de verbouwing van uw badkamer. Neem gerust contact met ons op!