Sanitair

Bij Moens Tegels & Sanitair vindt u naast tegels en aanverwante artikelen ook badmeubelen, spiegels, spiegelkasten, (bad)kranen, douchecabines/inloopdouches, wandclosetten/toiletten, waskommen, wastafels, et cetera. Onze badmeubelen zijn uiteraard verkrijgbaar in verschillende maten en helemaal naar wens samen te stellen. Ook bieden wij diverse actiemodellen.

Badkamermeubelen
Een badkamermeubel is niet meer weg te denken uit de hedendaagse badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u veel ruimte nodig en/of wilt u uw toiletbenodigheden gemakkelijk op kunnen bergen, dan kiest u wellicht voor een meubel met lades en een bijpassende kolomkast. Een andere opzet kan natuurlijk ook! Wat te denken van een mooi blad of paneel met daarop een of twee waskommen? Ook wat spiegels betreft kunt u alle kanten op. Eentje met LED-verlichting en ingebouwde radio bijvoorbeeld. U kunt het zo gek niet bedenken!

Wastafels en waskommen
Met waskommen, ook wel wasschalen of opzetwastafels genaamd, geeft u uw badkamer of toilet een geheel eigen uitstraling. U plaatst er een of twee naast elkaar met een bijpassende kraan op een bijpassend meubel of paneel. Te verkrijgen in keramiek, hardsteen of quartz. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zelf samenstellen
In ons assortiment vindt u onder andere een serie badkamermeubelen welke u geheel zelf kunt samenstellen. U kunt hier bijvoorbeeld een keuze maken uit verschillende afmetingen wastafelbladen, een bijpassende waskom en bijpassend ladeblok en een spiegel. Mix en match zogezegd. Handig toch?!

Gratis verzending
Al onze sanitair artikelen worden in principe gratis verzonden, met uitzondering van glas (douchewanden). Voor meer informatie over de verzending kunt u contact met ons opnemen.

Accessoires

Meer info

Baden

Meer info

Badkamermeubelen

Meer info

Douchewanden en cabines

Meer info

Fonteinen

Meer info

Kolomkasten

Meer info

Kranen

Meer info

Sifons

Meer info

Spiegels en spiegelkasten

Meer info

Toilet

Meer info

Waskommen en wastafels

Meer info

Wastafelbladen

Meer info

Waste en afvoerpluggen

Meer info