Verwarming, vloerverwarming: totaalpakket

Een designradiator in uw badkamer, vloerverwarming in uw gehele woning of een volledige CV-installatie. Wij zorgen voor de juiste temperatuur in uw huis!

Totaalpakket CV / vloerverwarming

Wilt u uw verwarming/CV-installatie volledig vervangen en/of vernieuwen of gewoon laten onderhouden? Of wilt u uw woning voorzien van vloerverwarming? Moens Tegels & Sanitair kan de volledige installatie en het onderhoud voor u verzorgen. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in het aanbrengen van vloerverwarming.
Een groot voordeel is dat wij niet alleen de vloerverwarming aanbrengen, maar daarna ook de vloer keurig voor u afwerken en desgewenst voorzien van een tegelvloer. Wij bieden dus een totaalpakket aan diensten als het gaat om vloeren en verwarming. Op deze manier heeft u niet te maken met verschillende bedrijven, maar kunt u ons alles uit handen geven en rustig achterover leunen, terwijl wij alles tip top in orde maken.

Onbezorgd genieten van warmte en warm water

Bent u toe aan een nieuwe CV-installatie? Wij adviseren u graag. Wij werken met het merk Remeha. Dit merk staat al sinds 1935 voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, warmwateroplossingen, zonlichtsystemen en thermostaten.

 

 

 

Designradiatoren

Meer info